Treffen

September 2006

Ons eerste treffen waar we met de Titan naar toe zijn geweest was het jaarlijkse AER september treffen dat altijd in het Sauerland plaats vind. Dit treffen van de duitse AER club (Alt Eriba Register) is toegankelijk voor Eriba caravans tot bouwjaar 1980.

Voor ons was het uberhaupt voor het eerst dat we naar een treffen gingen, en we hadden er eigenlijk geen idee van hoe de sfeer er zou zijn.

Veel leden van de AER club hadden onze website al eens bezocht en wisten dus van het bestaan van deze uitzonderlijke Titan, wat dus te merken was aan de enorme aandacht die we tijdens dit weekend met de caravan gehad hebben.

Hieronder volgen een aantal foto's die wat indrukken geven van het treffen.

AER treffen 2006  AER treffen 2006  AER treffen 2006  AER treffen 2006

AER treffen 2006  AER treffen 2006  AER treffen 2006

AER treffen 2006  AER treffen 2006  AER treffen 2006

Zoals op de foto's te zien is draait het bij de meeste fans niet alleen om de caravan, maar ook zeker om de auto die de caravan moet trekken. meestal wordt er door de oldtimer bezitter een lichte caravan met ouderetse uitstraling gezocht om met de oldtimer naar de diverse oldie treffens te kunnen gaan, en dan valt de keuze al gauw op een Eriba Touring. En zo ontstaat dan de liefhebberij voor deze caravans.